teisipäev, 5. veebruar 2008

Vastlad, hõissa, saa, ei saa....

Et siis päeva blogi.
Hommik
tegevused
Õhtu.

punkt üks:
Haha, tegelikult täna oli kohati õudne päev, saime oma ESIMESED õpikud selle kahe aasta jooksul...inglisekeeles. Õpetaja vahetus ja trull...samas lahe õps on kohati, tund on isegi huvitav ja ei aja hirmu peale, naerma ajab hoopis ja mitte vähe.

punkt kaks:
Täna oli meie endises ühikas mäss, terve neljas korrus visati akendest välja maja taha...isegi allari vana toa uks oli seal. Meeliülendav.

punkt kolm:
Mul on kõdisültuvus.

punkt neli:
Kuijatame ette i-tähte ja siis paneme selle alla veel punkti. Kirjeldame seda kooslust nüüd kui täpp-i-täpp. Kui me keerame seda 90 kraadi enda suunas, ei mitte paremale ega vasakule, vaid enda suunas. Näeme seda nüüd otsast...kas me näeme kera ? Jah....ringike on. Samas kui me paneme täpi kahe i-tähe vahele siis saame i-täpp-i. Kas pole mitte matemaatika tore?

punkt viis:
Öösel tekivad ikka imelikud mõtted, kui magada ei saa. Kas vägistamine, kui selline kurjakuulutav tegevus, on siis ka vägistamine, kui seda harrastatakse magava(unitutatud näiteks) inimese peal, aga ärgates see ihaldusobjekt on selle teguviisiga siiski nõus?

punkt kuus:
Krt mul on täna imelikud mõtted.

Punkt seitse...küll võivad kolm postimeest määrida palju käsi, tekitada kõrge hunniku ja võtta palju aega....õigemini nende paneks kerale. Liimiga. Käsitsi.

punkt kaheksa:
Aga kes hakkavad varsti--kohe tegema vastlakukkleid...nii 30 tükki või nii?

Päikest,
kondentspiima ja kliistrilaksu all olev Eggy.

4 kommentaari:

[T] ütles ...

hmm... vägistamine on see vist senikaua, kuni seda harrastav (nii veidralt kui see ka praegu ei kõlaks) inimene teise poole nõusolekust ei tea. pärast seda võib asja lihtsalt vastastikuse kokkuleppe kraesse lükata.
muuhulgas - häid hilinenud vastlapäevakuklisoove :P

Egert ütles ...

iga kukli eest üks soov, eks? Siis eile sain 30tükki ja täna..hmm..miski 15-16 ainult :P

Allar ütles ...

Ma pean tunnistama, et see vägistamise jutt oli, ja siiani on, väga kahtlane.

Egert ütles ...

Kui sa ainult teaks, mis Tiina mulle müütide ja nende ...eeem...murdjate kohta ütles ...