laupäev, 2. veebruar 2008

Täna

Pealkirja veel ei kirjuta, sest täpselt sisust, mis siin tulema hakkab, ei ole päris hästi veel ideed. Hommik oli lahe. Oleks võinud ärgata muidu miski poole 9 või 9 aeg, siis oleks päev ikka ulka pikem olnud. Teatud tingimuste tõttu ei saanud ka öösel magada...jama, väimela ründab jälle miski irooniaga vist. Sarkasm oleks see pigem. //__Fakk, miks see bloggeri aken mul nii aeglaselt tähti vastu võtab? Ma jõuan kiiriemini kirjutada, kui see tekst sinna tekkida.?!! Aah_//

Et siis hommikul kui päikes ilusti sisse paistis ja lahe energiapommi tunne oli, tekkisid imielikud ideed, et koristaks täna...peseks isegi põrandaid, aga...see tunne läks varsti üle teatud ....eem..olude tõttu. Ütleme nii.

Muidugi on nüüd kõik ideed, millest kirjutada, meelest läinud, sest vahepal tegin makarone vorstiga ja panin pesumasina undama. Miski poti põhja tegiin nähtavaks-kraapisin noaga söestunud kihti sealt mhaa. Tegelikult peaks veel ühe poti ära pesema, seda ehk pärast sööki. Ei, päev peab olema siiski produktiivne, mis sest, et välja ei saanud. Tapeediliimi ja suurt rannapalli on siiski vaja....Zepist neid ei leia. On ehk kellelgi vedelemas mõni suurem kera ülearu?

Ahjaa, kuna ma midagi tarka siia kirjutada ei oska, siis kekkan oma uue Miranda screenshotiga.


Kommentaare ei ole: