kolmapäev, 14. mai 2008

Kolmapäeval ei ole kala päev

No lihtsalt ei ole. Lihapäev aga vähemalt on. Tegelikult täitsa positiivne, et ma tööl käin. Tervisele mõjub hästi ja ka rahakotile. Täna oli snitsel ja palju lolli ja naljakat juttu. Lisaks seda lolli ja naljakat juttu oli veel...ja veel...ja veel jne (jah, veelgi rohkem!). Päev liikus kenasti ja ei tapnud ära.

Mitu päeva olen juba suht vara magama läinud, no eile vähemalt, aga....hommikujl on ikka selline zombioleks. Täiesti haige, ei saa siis öösel korralikult magada? Miski mõttetrall vms? Und nägin jälle...no ju selles asi ongi. Mida aeg edasi, seda inimlikumaks hakkab asi muutuma. Iseenesest on see täitsa tore, samas vahel tulevad ka teised pilved peale. Oi "hectic" on mul see teksti sisu täna. Peaks alustama praktikaaruandega, see junn on ka kuidagi vaja valmis saada...Helger ootab mind ka juba niikuinii mitu päeva. Pakk on teel, kuskil, ehk jõuab enne laupäeva? Ei tahaks küll uskuda Eesti posti teades. Samas see ei puutu EP-ga kokku, DPD ainult. Kohe hakkan manustama Selga küpsiseid.

Käisin poes, tõin porgandit (lootuses, et meil on riivi), kurki, leiba, saia...kodus avastasin, et leib on tegelikult vale. Nuh, elan üle. Jätkuvalt midagi produktiivset teha ei viitis-näiteks kordistada. Hirmutav. Vaatab ühe osa Top Gear'i ja siis näis...ehk koristan ka natuke. Praegu on isegi selline imelik tunne peal.

-2 päeva veel

-Coq'ist ei ole IKKA VEEL vastust, no on ikka!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mul nüüd päris mitu päeva vaba töölt:P

Anonüümne ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Egert ütles ...

mhm...mina ei toonud oma rahamägesi sinu juurde ja näed nüüd, mis tulemusks on.