teisipäev, 22. juuli 2008

Mummutis

[sõbrad - 20.07.2008 / 13:12:37]

Hämmastavalt lahe on, kui hobi ja töö kokku langevad. Päev otsa mässad tööl ära ja siis tuled koju. MSN-i akend kukub vilkuma ja hakka oma õpetussõnu jagama. Mnjah...format c:'it ei saanudki....aga siis me ütlesime, et nii ei saa....ja võeti arvuti kast jälle ära. Ehk nüüd saame siis uue winni ja korralikumalt liikuva...lootus jääb.
-Mõned inimesed hakkavad järjest rohkem vinguma ja kaikaid kodaratesse loopima. Pinda käib kohe, kui haiged võivad nad olla. Enne meid olid nad tähtsad, aga kuna nüüd mingid nolgid tulid ja teevad igast imeasju ära, siis hakkab nende väärtus ju langema. Ja mitte vähe. Siis on vaja kukkuda targutama ja igast haiget juttu ajama. Einoh..aga palun! Aga tee ise paremini. Aga vot ei tee...need targutajad....S. maadles üks päeva terve päeva ühe masinaga ja jõudis järeldusele A. Ütles meile seda ja meie selle peale, et me ju teame seda...seda lahendust need tooted seal riiulis ju ootavadki. Õnneks H. sai ka asjast normaalselt aru ja ütles, et sa jõudsid siis samale järeldusele kus poisid juba olid? Pärast seda tuli S targutama meie pihta, et meie teeme sitta tööd.....MY ASS! Ise istub seal pool päeva niisama ja ei tee midagi tarka (peale targutamise muidugi).
Tegelikult lausa imestan, miks meile täna kaela ei karatud, et miks me tööd ei tee (arvutit polnud, eriti tööd ka teha polnud. AGA see ei loe). Ma siis eile hakkasin juba mõtlema ühe probleemi lahendamise pihta, mis paljud tooted mõttetult parandusse saadab. Katsu sa parandada tervet toodet. Täna sain siis päris huvitavaid testioperatsioone läbi viidud ja....jõudsime ka esialgse lahenduseni. See tuli küll suhteliselt lambist...me küll ei saa veel päris aru kuidas see töötab, aga töötas. Hästi lihtme ja lollikindel, aga töötab! Homme testime edasi ja siis vaatab, kas saimegi hunnikust tervetest toodetest, mis meile parandusse tulevad, lahti või mitte. Loodame!

Kommentaare ei ole: