pühapäev, 9. märts 2008

Pea ees ehk Metsatöll Sadamateatris

Eile, nasitepäeval, oli siis Töllu uue plaadi esitluskonsert Tartus, kuhu tänu Kadrile ka mina sattusin (tänk ju!). Mitte, et ma Töll andumatu fänn oleks, aga Eesti omadest on minu jaoks ta ikka üle kõige. Seega pidutrall kestis ise kuskil 3h, sellest laval oldi poolteist tundi. Algul ei osanud kohe midagi arvata, sest uued lood, mida veel kuulnud pole, ja noh....kuidas reageerida? Kaasa laulda ei oska, kas üldse meeldivad? Sellele andis vastuse esimesed 10 sekundit esimesest loost..:P JAH! Tasus igati ära. Päris lahe oli vaadata, kuidas uued lood tõmbasis käime pool saali...me olime, nagu ikka,seal kuskil keskel, kus möllu oli, aga samas mitte liiga palju.
Uutes lugudes tundub olevat sees sellist raskemat ja kiiremat metalinooti, samas päris metali juures rikub ära see "vokaalne" osa mis läbi seadmete muudetakse...emm..korinaks. Aga vot metsakal on just see musikaalne osa ilma selle korinata ja see ongi just see peamine.
Helimehed olid oma tööd teinud tavaliselt-ei saanud peaaegu üldse sõnadest aru. Muidugi lisaloo "Lahinguväljal näeme, raisk!" ajal oli see "raisk" ikka väga hästi kuulda....kas asi võis olla selles, et terve saal seda karjus? Igatahes väga-väga-väga-väga kõva oli!
Üks kurb tähelepanek oli Tartu rahva kohta..pärast loo lõppu kestis aplaus ja kisa kuskil 5-10 sekundit max! No mida?! See on ju liiiiiiiga vähe!
Tuttavatest nägudest oli peale Allari ja Kadri, kellega me sinna läksime siis, kohal veel Silver...mis ei olnudki tegelikult üllatus.
Ahjaa...Keset pidutralli jagasid ka töllumehed naisinimestele, kes saalis kohal olid ja piisavalt kärmed oli, lilli. :-)

Tea kas nüüd peab 20.ndal Viljandisse minema Töllu vaatama/kuulama? :P

Kommentaare ei ole: