teisipäev, 11. märts 2008

Et saab ju veel hullemaks...eks?


Oeh...läksin siis täna hommikul tööle ja mõtlesin tarka nägu teha ja testida ära oma ESD papud...läksin testrile..parem jalg-Ok, vasak jalg-OK, käepael-...oot? Käepael? Ma pole ju saanud seda veel...kõndisin minema. Otisin üles oma tiimi jõustruktuurid, kes juhastasid mind väikesemate mutrikeste juurde. Mida ma siis avastasin....elektroonilise parandaja kohast on asi väga kaugel(sinna võeti mind põhimõtteliselt enne praktikat tööle juba). Nüüd, praktikandina olen muidugi paras idioot jne ( eks?) ning olen koostes...võta tangidega sellest plaadi nurgast ja murra see nurk ära. Pärast võta see plaat ja too plaat ning lase need kruvidega omavahel kokku...nagu W-T-F??!! Päris karm arenemisvõimalus on seal ikka....ja suhe elektroonikaga on milline? Bah!

Vähe lõbusamate asjade juurde siis....imelikult naljakas asi on see, et kõik jõustruktuuride arvutid on meil seal IBM-id docking stationitel....lisaklaverid, rotid...jne. Naljakas.

Tänase päeva vahetundile käisime tehases kokku 6-7tiiru....nn suurel vahetunnil saime teha ainult 4 tiiru. Kuidagi kahtlaseks hakkab minema juba. Ei ole enam absoluutselt midagi vaadata. Peame veel kolm päeva vastu, et siis hakata täies määras sibitööd tegema??

1 kommentaar:

Allar ütles ...

Eks heategu saab ikka karistatud. Või ei lähe lihtsalt arvesse. :P