reede, 8. august 2008

Monoloog

[Päeva Pilt - 8.08.2008 / 18:52:50]

Segased ajad, segased majad. Täna viisin ahju seest tuha välja...või noh, enamiku sellest. Pärast andis toas ka tunda, et hallikas kiht oli asjadel peal. Seejärel suutsin imemisaparaadi thermal shutdown'ini ajada...esimene kord, kui selline asi juhtub. Üldiselt olen täna natuke tubli ka olnud.
Uue ja suurema kausi sain Koduekstrast makrovälgu jaoks.
Tõin ka miski plekist purgi sinna sisse. Miskid aprikoosi tükid või nii, kahjuks on see purk igatepidi liiga suur ja avajat ka pole. 22 raha. Mis teen sellega nüüd? Ära söön? Võimalik...ja tõenäoline. Aga tegelikult ei ole ju mul üldse vajagi sinna plekist purki sisse...hmm, idee!
Kaugpäästik sai täna kaubandusliku välimuse. Tore. Kukkus ilusam ja rohkem "nagu päris" välja, kui oskasin seda oodata. Võiks ju lausa tootma hakata neid. Materjalikulu on...olemas. Välgu pikendusjuhe ei taha areneda. Vedruklemmide tegemine kaamera hot-shoe'sse on ikka paras porno. Kujutlusvõime ja kannatus. Samas ei ütleks ära ka tööstuslikult toodetud tükist.
Pitchsiftersit peaks nüüd kuulama, või trummibassi...ei, esimest ikka-see vähe kurjem. Energiat on vaja saada, või vähemalt tuju. Winteri seitse eri versiooni töötavad ka nagu näha, aga seda vales suunas. Hetkel tuleb miski imelik tunne peale, lisaks unele muidugi.
Täna siis helistati lõpuks ja öeldi seda ka ametlikult. Nujah...ma juba pikemat aega teadsin seda ja mõtlesin, et kuna see ametlik laks tuleb. Keegi elektroonika parandajaks ei taha tööle tulla? Rikkaks ei saa, aga kohati on huvitav ning hariv kindlasti. Saab igast pulli, hea seltskond!
Ahjaa, 10000 Oceans ka ei sobi. See on küll parem, kui Winteri eri versioonid, aga siiski. Viimane lugu, mida ta soovitas. Korni Tearjerker oleks hea....aga mõju täpselt sama, mis Winteril. Okei, tegelikult mitte, aga sinna kanti. Love song ja Throw me away on ka mõlemad väga head, aga...
Päris nõmedalt kukub ikka välja, kui tuled linnast ja vaatad, et keegi on rääkida tahtnud...küsis, et miks ma linnas olen, kui Venemaa pätti teeb. Küsisin selle peale, et mis ma siis tegema oleks pidanud, toas istuma? Ja vastus... Eino AITÄHH!

Eggy, 8.08.2008 20:58:34:
Et oleks pidanud istuma sel ajal toas...? Ja edasi?

_____, 20:59:07:
maha laskma ennast

Puid on vaja. Et näiteks üritada teistkordselt enesetapu laadset asja. Ega vist palju puudu ei jäänud. Täitsa haige on ikka mõelda. Nii pisike asi ja tulemus-friggin...! Mis homme sitta juhtub? Kolm on ju kohtu seadus ja eile-täna on täidetud. Homme siis veel vaja ära _.

Lõpetan nüüd selle monoloogi.

Keegi (kas nüüd K. või K.) kuskil kirjutas, et blogisse ei ole mõtet emotsioone kirjutada, sest need lähevad üle ja pärast võib neid jama lugeda olla. Jah...tõsi.

Kommentaare ei ole: