pühapäev, 31. august 2008


[Lind - 30.08.2008 / 16:27:16]

Täna sai siis tehtud nii mõndagi. Alustame tegelikult reede õhtust, kui sai realiseerima hakatud ideed "Cube'i vaatamine". Sai ära vaadatud esimene osa ja põnev oli. Siis taheti ka teist osa vaadata-ka see möödus linnulennul ja kuna tegu oli triloogiaga, siis miks ka mitte - Cube Zero sai ka oma osa. Trall lõppes kuskil öösel kolme aeg. Polegi ammu nii kaua üleval olnud. Samas ei ole ammu ka nii mõnus olnud. Kui see eelmine kord välja jätta, mis oli...eem...esmaspäeval vist.
Täna...päeval ei saanud väga midagi tarka tehtud, pisike elektroonika maailma sukeldumine sai läbi viidud ja siis...eksprompt sünnipäevlae kutse oli süles. Õhtu, umbes 2h enne peo algust, jõudsin koju tagasi mõttereisilt linna pealt ja hakkasin kinki valmistama. Vahel mõtlen, et on ikka hea küll, et nii lennuka fantaasiaga olen. Aitab teinekord. KA sel korral võeti kingitus suhteliselt hästi vastu. Kiideti seda, et ennem minu kinki ei olevat kunagi sellist asja nähtud-tore.
Sai ka täna...õigemini siis eile tehtud midagi, mida ei ole ammu-ammu enam teinud. Nii umbes 2 kuud. imelik on, jätkuvalt on imelik. Jama. Ei tahaks väga nii.

-Tudimaale. Homme on järgmine trall, mis teeb esmaspäeva hommiku veelgi keerulisemaks.

Kommentaare ei ole: