teisipäev, 15. jaanuar 2008

Hah!

Võttis aega ainult umbes poolteist tundi ja 15 minutit, et saada bloggerisse sisse. Iseenesest ei ole ju väga paha tulemus? alglehe laadimine 10-15 minutit, siis pani see ülemine sisselogimisosa pange. Uuele ringile jälle sama aeg, või pigem kauem. ikka kauem...ja siis sisselogimise nupule klikates jälle 20-30 minutit...ma vaatasin vahepeal filme, kui seda lehte luges. Nalja kui palju.

Elu ikka veereb ja veereb, ei saa otseselt kurta. Sooja söögi järele on küll igatsus...miskeid makarone tahaks ja ka pelmeene, neid viimaseid pole ammu saanud. Homme jälle üks koolipäev ees. Mõtlesin täna ka midagi tarka teha, aga jah....tegelikult poole kaheksa aeg oli juba selline unekas, et läheks tuttu...ei läinud. ajasime igast muud jama siin ringi.

Väike RA2-tuur sai ka tehtud....kahekesi kahjuks ainult sel korral. Mingi ilge jama on selle võrguga....küll keegi näeb kord teisi, aga teised ei näe teda. Siis tuleb läbi jutt, aga mitte midagi muud. Kolmandal korral on nimevahetus nähtav, aga see ka kõik. Paras porr on..

Netti siin siiski väga pole. tehnohoones õnneks wifi, homme veel ehk päeval kuni poole kaheni saab seal sees olla. Eks näis...naljakas on veel see, et pea kõikidesse arvutitesse saan faile kirjutada, mis võrgus on. Kirjutamiseõigus by default? Nagu wtf ütleks selle kohta. Miranda netti ei suuda logida, päev otsa iga 10sekundi järelt proovinud, nüüd viimased 3-4h iga 1 sekundi järelt...ping on lihtsalt liiga meeletu. Tegelikult ma ei usugi, et see teksti bloggerisse täna jõuab. Lõpetan siis kirjutamise, salvestan selle failina ja hakkan postitamiset üritama...

Eggy@23.52

Kommentaare ei ole: