laupäev, 15. september 2007

2 päeva.

Reedene päev oli tööl ikka suht produktiivne. Neljapäeval keerasin läpa taustavalgustuse perse. Lisaks veel 2 uut toru, mis pidid hakkama asendama poolperses taustavalgustust. Seega siis reedel sai tööl igast tarka pandud, lõpuks ka tööleping kätte saadud.
Pärast tööd põrutasin maale garaaži majandama, treipingi jaoks vaja ruumi teha. Ülla-ülla, üks laud oli kadunud...seda, mida plaanisin kasutada treipingil. Õhtul käis Rait ka läbi ja vaatas oma targa silmaga elektriosa üle...ehk mida vaja teha on(nagu ma sedaise ei teadnuks). Käisime endlas ja tavalises kohas lõpetasime õhtu. Sanin 9-läbi koju. Õhtul sain MSN-is teada, et alo saab siiski pingi ära tuua...8-st hakkab laupeäva hommikul sõitma.
Laupäeva hommik, 7.57: Alustasid sõitu. Tulin üles ja vaatasin, et pesumasin käib...ei hakanud kohvi ega sööki tegema ja põrutasin läbi ropu-roti ilma maa poole. 7.6km rattaga. Kohale jõudes sõime hommikust, ma ajastasin täpselt, ja miski 9-aeg oli pink juba kohal. Hakkasime siis vanaisaga aretustööd tegema. Õhtu kuueks oli pilt selline ja päeva lõpp...

Kommentaare ei ole: