neljapäev, 29. september 2011

Lens Pen

Nägin mõni aeg tagasi photopointi blogis Lens Pen objektiivide puhastuspliiatsi reklaami. Tundus nunnu tükk, aga hind oli vist kuskil 15€ kandis. Tegin natuke "uurimistööd" ja tundus, et ebay on sarnaseid junne täis. Leidsingi ühe, mis tundus peale vaadates vähe parem kui teised, pakendiga ja puha. Kirjaga "LENSPEN" hinnaks oli sellel siis suht mõistlik 5,49USD. Tasuta saatmine ka, nagu iibeis ikka kombeks on, ootama peab tunduvalt kauem kui 20minutit Photopointi jalutada, aga siiski. Kokkuhoid on ostujõud, eriti kuna otseselt vägamegakiiresti seda vaja ei olnud.
Sain siis mingi hetk oma pulga kätte ja oh õnne - päris korralik tükk tundub. Proovisin ka kohe oma koledad objed ära puhastada - tundub, et teeb päris head tööd. Kui harjakesest ei piisa, siis teises otsas olemas olusti selline viltjas vingredis, mis on päris hea tihkema kaki klaasi pealt eemaldamiseks. Mina olen rahul.











Selline kolepilt siis enne objektiivide puhastamist. Canon EOS 5D, Tamron 28-75 F2.8


 Mõned pildid ka siis jullamist:





PS! Päris kole on, et nii kaua pole midagi kirjutanud siia, pilte pole ka väga kaua teinud. Tööd ja muud tegemised võtavad aja ära. Eniveis sai iibeist tellitud ka veel teine Yungnuo Speedlight YN560, suht nunnud aparaadid on :) ja hind ka väga magus. Homme plaanin siis Photopointist õhtul läbi astuda ja mõningaid Tamroni objektiive katsuda, peab ikka 400D ka kaasa vedama, kuna paljud neil seal pakutust ei teeks minu 5D peeglile väga palju head meelt.

Kommentaare ei ole: