pühapäev, 28. august 2011

Esimene pulm



Sai siis nädalavahetusel käidud esimest korda pulmas. Ma ei olnud ainult külaline vaid isegi pooleldi korraldaja - nimelt piltide manamine oli minu amet. Eks hirmu ja värki oli enne pulma päris palju, suuri apsakaid ei tulnud. Sain testida oma kaamera uut vööhakatist, proovida seda ja teist.

Ettevalmistuseks laadisin ära kõik mõlema kaamera ja välkude akud, testisin neid, puhastasin objektiivide klaasid. Töö aeg avastasin, et...mingi 450pilti pärast algust näitas 5D "CF full", okei RAW-ide puhul see umbes nii peakski olema vist. Kodus aga avastasin, et mõlemad kaamerad olid vahepeal kuidagi RAW-ide maalt JPG-desse läinud ja...8GB mälukaardil oli siiski veel 5GB vaba ruumi, mida kaamera vabaks ei pidanud. Nüüd tuli meelde soovitus "alati formaatida mälukaardid kaameras" - ja see aitaski. Muidugi pulma aeg ei olnud selle infoga midagi peale hakata. Üldiselt sai pildistada kitsastes ja pimedates oludes, lisaks neile veel lausterava päikese käes. Ilupiltideks väga aega ei antud, aga...üldiselt võib enam-vähem esimese korra kohta rahule jääda. Järgmisel korral julgemalt edasi!

Ahjaa, sai ka grupipildi koha pealt katsetusi tehtud. Pilt siis Adavere tuuliku kolmandal korrusel, ümmargune-pisike ruum, panoraam 6-7st kaadrist. Kompo on pähh, aga..

Päikest ja õnnitlused K-le ja R-le

PS! TÄiestu pupus on see bloggeri uus piltide organiseerimise süsteem. "Vaata preview'd et täpselt seda näha, mis saab". No seal on paigas jah, aga postituse tegemises on täielik kaos, mitte midagi ei ole samamoodi, kui lõpp-posti/preview'sse saab.

-Egert