pühapäev, 6. aprill 2008

Enne ööd...

ootan nüüd, et viimased protsendid uuest maainast alla jõuaksid ja siis saaks arvuti talveunne panna ja ise ka vajuda magama. Sel korral küll üksinda ja pisi-Tiinat kaissu haarates. Loodame, et tööl läheb homme kõik hästi (loe: jamadeta reedest). Päikest küll täna ei olnud, aga siiski lahe oli. Mõned tähtsad inimesed helistasid...teised mitte. Ära märgiks vist ainult Heli...siiski jõudis ka tema sõnum kohale. Aitähh.
Päeva esimene pool ei olnud just parimate killast. Päikes polnud, energiat ka nii mitte. Küll sooviti hullu pidu ja rõõmsat värki-no ei olnud kumbagi eriti. Siis pärastlõunal läksin andsin ennast raekoja platsis üles. Välja tulles oli kõik maa märga paska täis...:/ Jalutasin peaaegu eedenini ja läksin bussile. Kaupsi juures jäin sellest kuskil viie sekundiga maha. Koju tulles oli miski taustpeavalu tekkinud-jeppi! Õhtul enne poolt kuut helistas emme ja rääkisime maailma asjadest. Selle kõne, mis ei olnudki lühike, pidin lõpetama koputamise peale, mis kostus välisukselt....Tiina oli seal :-)
Nüüd jääb temast järele ainult suur kuhi gravitatsiooni eriavaid pannkooke ja meenutused. Tänaseks kõik, homme uue hooga. Aitähh teile sõbrad. Eraldi välja tooma ei hakka. Mõtlesin küll, te teen neljapäevas eraldi postituse, aga ei saa...tuli siia samma. Tähh veel.

Eggy@Tori Amos - Winter

Kommentaare ei ole: