pühapäev, 3. juuni 2007

"My losses, my triumphs" by Gaius Balthar

Ok, et siis palju vett ja träni on merre voolanud minu viimasest postitusest. Juba miski 3 päeva mõtlen, et peaks siia midagi kirjutama. Palju erinevaid mõtteid on ka olnud, aga vot ei tule kõik siis meelde, kui tegema peaks hakkama.
Igatahes siis kiire nädal on, aeg
liigub üldse kuidagi väga kiiresti. Kaheksas töönädal algab nüüd homme. Jälle kuueks tööle, midagi teha vist hommikul pea kaks tundi pole, aag nuh...juhtub :D. Terve nädal jälle suurte võllide üksus seisis(2 meest vahetuses, 3 vahetust korda 5 päeva korda 8 tundi=240 tundi. 5 päeva korda 3 vahetust korda 25 võlli päevas korda ~5000 raha valmis võll=1,8milli ) Asi seisis siis Boehringer VDF-i "ajuploki" taga. Paarsada kilo elektroonikat ja trafosi. Telliti soomest uus...33000tuhat eeku. Ma sain seda veel rocla peal vedada. Ei olnudki selline tunne,e t 330k-d rocla peal.
Siis räägiks paarist teooriast, mida me Karliga (mitte Karl vaid Karli) välja mõtlesime kaani tehes. Kõigest 2500 kaant. Et siis tegelikult meil seal läheb iga nädal miski 500-600 väikest elektrimootorit ja suuri võlle soome. Nu meile öeldakse, et soome vähemalt. Kuhu need kõik pannakse? aafrikasse. Need kinnitatakse kõik põhja-Aafrika külge ja kui piisavalt saab, siis lükatakse manner 90kraadi vasakule. Mustad mehikesed väntavad genekad ja mootorid surisevad. Ja manner liigub. Bye-bye ekvaator. Siis kõrbest saavad heinamaad ja lehmad imporditakse Euroopast aafrikasse. Kaamelid lähevad kõik vorstiks.
Teine idee on see, et kunagi ürgmandri aega oli jääkarudel ja pingviinidel üks esivanem-kaamel. Kaameli küürudest arenesid jääkarudele kõrvad ja pingviinile tiivad. Edasi kujutab iga haritud inimene ise juba ette.

Kommentaare ei ole: