pühapäev, 6. mai 2007

Kirjutame

Kirjutan praegu, sest blogi on koht, kuhupeab kirjutama.
Hetkel on tuju hea, päike paistab, liha on ära söödud, kohvi veel natuke on. 10 ja pool tundi on aega tööpäeva alguseni, ümmarguselt siis alla kümne tunni üles tõusmiseni. Tegelikult läheks küll hea meelega praegu magama ära[valetan], kui ainult laksust jääks. Öösel sai miski kuue tunni kanti magatud ka ainult...kuidas ma nii selle nädala vastu pean. Ei teagi kes mul see nädal hommikuses vahetuses kaaslaseks on. Aku ja ints on vist öösel, Indrek..eem..võimalik, samas ka võimlik, et Marko. Eks näis...tegelikult on lahe, et suurel treipingil x-telje laager lõpuks ära läks. See hoiab siis tera, mis pannakse paika tuhandike täpsusega, laagril oli loksu natuke rohkem. Nii sentimeetri kanti vähemalt. Muidugi imetükk kah, mida kuskilt saada pole. Nüüd tuleb Lätist. Sel korral siis nii. Ahjaa, kahe kuu eest maksti just pingi hoolduse eest 100k. :D
Mida veel...elektroonikast ei raatsi rääkida, see ei lähe selle blogi lugejatele ju niikuinii korda. Tegelikult on vastik, et üldse ei jää aega enda jaoks. Kuna ma vaja und, siis hiljemalt, väga hiljemalt, liigun kümnmeks voodisse, tavaliselt ennem. Hea, kui magama jään...hommikul 5.20 üles ja...kaks läbi saan koju, söön ja siis ideeliselt peaks magama. Hull unekas...liiga palju magades on häda, õhtul ei jää magama.
PS1! Neljapäeval on palgapäev :P
PS2! täpselt kahe nädala pärast ja siis veel tunde otsa ning peaks olema teine palgapäev.(kool)
PS3! TAHAKS MIDAGI TEHA LAHEATE INIMESTEGA KOOS!

2 kommentaari:

Krissu ütles ...

Indrek..eem..võimalik, samas ka võimlik, et Marko

hmm, kust sa mu vendi tunned:D

Kristel

Egert ütles ...

Hmm...kahtlane, väga kahtlane :D Indrek ja MArko...hmm...kahtlen. Tõsiselt. Samas ehk ehk kellegagi läks pihta siiski. Ehk annad rohkem inffi?