esmaspäev, 23. juuli 2012

Teleobjektiivi kott

Alustuseks kirjeldaks natuke oma teleobje koti seiklustest. Photopointis oli suht hea pakkumine, 150€ eest (originaal 250) oleks saanud Kata 600mm teleobje koti, käisin ka kohapeal vaatamas ja....krt ikka jube suur on. Mõtlesin ja uurisin ning jätsin siiski selle ostu vahele, lisaks ei meeldinud mulle see lahti käimise stiil - obje ei ole kinnitatud selja/rihmade külge vaid just teisele poole.
Edasi leidsin Tamraci analoogi, mis tundus juba kõvasti parem, kompaktsem. Kahjuks polnud Eestis seda saada, uurisin photopoindi ühet teenindjalat, siis teiselt ja mõlemad olevat uurinud ja no ei saavat nende kaudu tellida, ometigi on nad ametlik esindus. Siis jõudsin UK Tamraci esinduse kaudu PP emafirmani Nordic  digital kuhu kirjutamine enam-vähem aitas. Nüüd on lõpuks võimalik saada, tarne 2-8nädalat ja hind 300€. Usas ja UK-s on koti hind ~200USD ja kui tellida UK-st, panna 50£ postikuluks läheks mul ikkagi kokku "ainult" 240€, mis on tunduvalt odavam meie pakkumisest, aga ikkagi liiga kirves.
Otsisin siis netist 2-3päeva erineivaid selja-matka-sõjaväe kotte, aga midagi eriti ei leidnus. Lõpuks sattusin ühe Fox'i peale Viljandis ja seal oli Helikoni kott, pikkust võiks 5cm rohkem olla, muidu suht vinge asi. Hinnaks oli 59€. Hetkel on kott tegemises pehmenduste ja vaheseinte koha peal, kui valmis siis ka pilte. Loodetavasti tuleb norm asi.

Kommentaare ei ole: