laupäev, 1. jaanuar 2011

Mood?

Seljataa telekas praegu teatud tädid-onud räägivad, mis sel aastal moodi tuleb. Kindlasti oranž, roheline, sinine ja nende kombineerimine, erk jne.

Aga üks selline naljakas küsimus kõige selle peale- kust kurat nad seda võtavad, et inimestele hakkab järgmise paari kuu jooksul see või too meeldima? Kas see on ikka ennustamine või pigem kuskil on pandud piirid paika ja tootjad teevadki neid. Kui need moes ei oleks, siis ei ole ju ka kasumit, müüki...?

Loogišh, et ma ei ole moevärke kunagi jaganud aga siiski. Palun, keegi seletagu natuke.

-Ahjaa, häppi n€w y@ar'i kah.

PS! Kas teie olete tavapostiga hiina kandist pisikest pakki tellinud? Ei? Aga 40USD on postikuluks LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGA palju, DHL/UPS maksavad ka vähem ja on kullerteenus uksest-ukseni, täieliku paki träkkimisega ja 3-5päeva asi kohal.

Olge hoolsad, summad on samad, numbrid väiksemad.

3 kommentaari:

Allar ütles ...

Miks sa vaevad oma väikest peakest selliste tühiste asjadega nagu mood?

T. ütles ...

long story short... järgmise aasta kevadmood on juba eelmisel aastal paika pandud. moelavadel näidatakse teatud toone või materjale ja masstootjad võtavad sealt põhilised asjad üle. ega iga pood lambist ka oma järgmist kollektsiooni välja ei mõtle. kui runway'l võib veel erinevaid asju näha, siis jaekaubandus on ühel hooajal lõpuks ikka üsna sarnane. ja just seepärast tehaksegi kevadmoodi sügisel, et poed jõuaksid ka uued rõivad valmis kujundada ja valmis teha.

vabandust, Allar, et ma nüüd kommentaariumi sellise tühise jutuga risustan, aga esitatud küsimusele tuleb ometigi vähemal või rohkemal viisil vastata :P

Allar ütles ...

Mingi naiste värk! Ilmselgelt :D