neljapäev, 15. juuli 2010

Pildikriis jätkub

[Mannu]

Miski kaks nädalat ei ole korraliult kuuma tõttu magada saanud. Täna annab eriti hullult tunda. Tööl on ka päev läbi jooksmist nii palju, et täna miski pikamaa jooksu läbiteinu tunne. Jalad valutavad, tuju, isu, energiat ei ole. Mnjah....mis seal ikka, elama peab. Sel nädalal on läpasid ka tekkinud juurde, aga ei...kui ikka tuju ei ole, siis teha ei saa. Paras nõme vegeteerimine on olnud peaks ütlema.

Siin lõppes natukese aja eest äikese värgens, oleks kuhugi Tartu serva saanud pildistama oleks korraga kaadris linn, vikerkaar ja äike. Punakas varjund tekkis ka loojuvast päikesest. Päris hea oleks võinud tulla, aga....oleks, oleks, oleks...

EOS 5D jama võib vist juba vaikselt jamaks nimetama hakata. Pole kaks päeva tegelasest midagi kuulnud, pidi teada andma, kas tuleb eile-täna Tartusse või mitte. Homme olen ma korraks pealinnas, aga kas ta saab kirja kätte ja on ka võimeline kohale tulema? Vot sulle präänikut moosi peale.

Selle aasta Hansapäevade pildistamine on ka ära....jäämas. Kahju, kurja...kahju :/ Ehk oleks sealt saanud natuke kaadreid, inspitatsiooni.

Eile linnapeal käies tahtsin tõestada, et ma ei näe ühtegi tuttavat, sest nii on millegipärast kombeks. Esimesena jooksis meile vastu Meas, siis Allar ja siis ka Heigo. Ei olnud just kõige veenvamad argumendid mul oma väite tõestuseks. Ei kurda samas üldse :)

2 kommentaari:

Priit ütles ...

Ma teen mõttes sulle pai - ehk siis tuleb sulle taas tegutsemislust ja koos sellega ka õnn tagasi!

Allar ütles ...

Sissekande lõpp tõi mõttesse ütluse, et pime kana leiab ka tera. Kuigi jah, viimati kui sind nägin ei olnud sa ei pime ega ka mitte kana, aga hu nous, tera võisid sa ju sellegi poolest leida ..