pühapäev, 24. jaanuar 2010

Malju külma on vahepeal akude sisse läinud ja igale poole mujale ka. Pole ammu siia midagi postitanud, kirjutanud. Iseenesest vist teemasi ja värke oleks.Näiteks et puude toomine lasti üle, siis käisime naabri käest neid sebimas. Uus tornado infra jaam jõudis kohale, päris elukas teine. Lisaks BGA reballimise stensilid. Mõned reballimised on juba õnnestunud ka, ehk harjutamise asi. Sai meie punasele noolele uus aku ostetud ja....täna ta enam tööle ei läinud. Nädalakese pidas vastu. Asi seegi kui pikemaid sõite ei ole tehtud.

Läpade riiul ei taha tühjeneda, iga tühimik mis tekib, täidetakse kohe kiiresti ära. Tahaks natuke puhkuse laadset aega. Pildistamisega ei ole ka tegelenud, samas ilma on ju ja veel millist... :/

PS! Võite pakkuda sellist suuremat mikroskoopi, ingliskeelsed kirjeldavad väljendid oleks "stere boom stand micrscope". Suurendusega kuni min 40x.

Aga lähen nüüd üritan 25C külma käes auku saagida.

Päikest!

2 kommentaari:

Priit ütles ...

Tore, et jälle kirjutad. Aga võiks veelgi enam olla eraelu ja intriigi - nagu siis kui sinu bloog oli oma kuulsuse tipus;)Jätka õiges vaimus.

Allar ütles ...

Jaa! Viimasel ajal on seda intriigi ikka jube vähe. Ainult mingid pildid :(