esmaspäev, 12. märts 2007

Naljamiis, kontrolli oma tuttavaid.

Et kõik ausalt, või ka siis mitte nii ausalt, ära rääkida pean alustama sellest, kui meil algas täna teine tund. Imelik või tunduda, aga see teine tund oli tegelikult siiski esimene. Ei, meil ei jäänud esimene tund ära. Esimene tund algas siis, kui ta algama pidi, ja teine tund algas siis....või õigemini algas ikka esimene tund. Tegelikult meil oli täna ennelõunal kolm esimest tundi. 08:30 algas siis PÄEVA esimene tund, mis oli ka juhtumisi esimene tund tsüklis ja ka esimene tund nimega 'elektroonika algoskused'. Deem, siis oli meil täna üldse neli esimest tundi. Okei, see sellesk. Siis algas see teine esimene tund...või pigem teine tund, mis oli teine esimene tund ja mis kandis pealkirja 'suhtlemise algoskused'. Mis ta siis endast kujutas? Suhtlemisõpetus, perekonnaõpetus, psühholoogia...kõigi nende keska 'valikainete' segu. Jälle peab seda kuulama...mõttetu. Põhjuseta võib puudud neli tundi KOKKU!
Aga siis asja juurde. Õps viskas alguses meile paberid ja ütles, et me kirjutaks talle endast, ajalugu, särki värki, psühholoogilist tausta. Kalduvus psühhopaatiasse jäi panemata...ups. Et siis algul kirjutasin natuke tõsist kraami, kiitlesin muidugi Den Helderi grupiga ja ka pika ametliku nimega kõpu laagriga, kus ma mõlemas mingis mõttes korraldajate poole all olin. Aktiivne tüüp.
Tagasi rajale...edasi kirjutasin oma päriselt valitsevast maailmavaatest. Elu on lill. Selline lause lõpetas mul selle esimese osa. /--/Ahjaa...enne seda esimest osa kirjutasin veel, et mulle meeldib teha nalju, mis ajavad inimesi psühholoogiliselt segadusse. /--/ Teine pool jutust rääkisin, kuidas karikakar sümboliseerib meie elu. Kakume selt vägivaldselt ära lehti, mis jätab lõpuks alles ainult rootsu. Et teinekord tekib mõte, et siia moraalselt kõlatusse maailma sünd oli viga. Natuke oli seal sellist kraami veel. Lõppu kirjutasin: Metsatöll on lahe.


Mis te siis arvate? Oli see minulik ja psühholoogiliselt segadusse ajav?
PS! Kui oleks aega ja paberit olnud rohkem, oleksin sügavamalt depressioonse poole valmis kirjutanud, et õpsis õudu külvata. :)

Kommentaare ei ole: