esmaspäev, 12. aprill 2010

Jälle haige

Et siis jah, suutsin ilusti ööl vastu pühapäeva miski gripi endale kallale ässitada. Algas öösel nelja aeg, kui ärkasin kõtuvalu peale üles. Ja nii see jätkus...natuke enne tänast hommikut sai ka inimese moodu juba olla. KOhati on ikka kuuma ja külmahood - nagu haigele kohane. Öösel ei saanud üldse magada mis annab tunda vist praeguse kerge peavalu kaudu. Vähemalt saab juba sirge seljaga kõndida ja istuda - tähendab hakkan paranema.
Tervisehädadest veel niipalju, et parema käe üks sõrm on sellise juraka vesivilli omanik - ei tasu ikka näppu toetada 200C eelsoojendi peale. Nüüd kirjutades tulevad sellised vead kohe...
Hakkasin just mõtlema, et minul ikka ei lasta haige/puhkusel olla. Eelmine suvi oli siis see nn suvepuhkus kui taheti keset puhkust tööle tagasi kutsutda. Sain kuidagi ära. Siis eelmise haigushoo ajal helistati ja uuriti ka töö juurest ning taheti minu teadmisi, täna jälle. Nagu WTF?! Ma saan aru, et inffi vaja, aga noh...kokkuvõttes hakkab kuidagi ära tüütama.
Ahjaa....mikroskoop lahkus 08.04 Ameerika mandrilt, Chicagost. Ehk varsti siis oodata seda ka meite maale. BGA kivide stensiilid hakkavad ka järjest perse minema. Paar päeva tagasi hakkas kummitama Inteli prosega Paavianide sillakivi stensiil - päris sitt seis. Mõned tähtsad on veel kummitama hakanud, mis ei ole kohe üldse hea.

2 kommentaari:

Priit ütles ...

Nii populaarne mees, mis teha..

[T] ütles ...

positiivne ju, vähemalt ei pea kartma, et puhkuselt/haiguselt tagasi tulles on järsku avastatud, et tegelikult saadakse ilma sinuta ka hakkama.