reede, 3. juuli 2009

Suhkur kass ja lembekad

[Attiny2313+RFM12]


Kuidagi kitsaks on jäänud see blogielu mul viimasel ajal. Aga mis teha..tööl on kiire ning koju tulles vässu peal, ei viitsi midagi teha. Paras häbiasi ole. See nädal on lisaks veel kass segast peksnud ja lisaks veel tuhkur, kes närib kõike ja kõiki. Mitmel korral mind veristanud ka juba, ega ma siis niisama teda vähe vihka...täna Janar näitas,kuidas Tuhkrud dresseerida-laealla tuleb viia kiiresti ning siis samamoodi alla...üles ja alla ja üles ja alla. Samal ajal tuleb teha imelikke hääli. Ei jõua kõike kirjutadagi, mida see hull loom kokku on keeranud...praegu sõitis näiteks üks botas kamina taha.

Ja ongi isu läinud...vähemalt Hiinaga on head kogemused nüüd. RFM12B transiivermoodulitega on nüüd nädalake saanud mängida juba, päris tsill. Hetkel on vahemaa rekord ~110m läbi kahe maja. Paketikaotust praegu ei oska kommenteerida, vilgutasin LED-i. Väga midagi kaduma ei läinud, samas kiirust ka ei oleks tohtinud olla

Muidu on elu nagu elu ikka. Kaks nädalat veel ja siis tuleb puhkus. 2 nädalat, siis puhkuse algul miski nädal ja folk. Üldse ei tea tegelikul mis praegu saama hakkab, müstika. Ürgmeestele tahtsime ka minna, peab homme seda ajama.

Praegu siis õuver änd aut.


4 kommentaari:

MARRE ütles ...

oi, tuhkur! kust ta tuli? ja kas jääbki?

Egert ütles ...

toodi ja õnneks ei jää..

MARRE ütles ...

kas ta on muidu nagu koduloom või?

Egert ütles ...

hoolealune kodukas jah.