laupäev, 3. jaanuar 2009

ei tea ikka veel

[Jää serv kännul]

Viskas eelmises postituses kirjeldatud pask üle ja loobusin traadiga radade õigeks vedamise porrist. Võtsin PCB disainimise veel kord kätte ja ajasin pinoudid õigeks. Liigutasin ka USB ja RJ-45 pesasi plaadi äärest rohkem üle, et need ulatuks välja karbi esi ja tagaseintest. Nüüd on seda kindlasti liiga palju, mis teha. Ei kurda veel. Trükkplaat ootab ka lahusesse ujuma minemist ja siis uuesti tegemist. Ehk sel korral läheb paremini.

Natuke kannatan veel ja siis panen sikutama Kreisiraadio jõuluküpsise/tähekese osa, mis on valmistanud mulle suuremapoolseid piinahetki. Kõtu valus, silmad vees ja põrandal naermine...Loodame, et on seda ka väärt.

Statiiviga käisin eile lumehanges. Pärast magamata ööd siis...kargasin pärast mõningaid minuteid voodist püsti (pärast kojujõudmist hommikul 10aeg) ja ronisin soojast toas välja, lumehange. Keeruline see fotograafi elu. Paras fail oli see...ühe pildi sain, mis on enam-vähem...kahju :/ Eks kunagi jälle siis.

Viimane kotike tabletikesi on ahjus....homme veel ja siis on nendega kõik. 33kotti ja kuskil 3 kuud saime hakkama. Natuke rohkem isegi.

Ammu peaksin tudima juba, aga ootan...et hommikul oleks toredam.

Olge soojad ja pehmed!
-Eggy

Kommentaare ei ole: