kolmapäev, 17. detsember 2008

Jätkuvalt raske

Korralike töövahendite puudumise tõttu kõrvetasin täna oma sõrmi neli korda järjest paari minuti jooksul. Üks kord ka veel päris korralikult. Vedas, et vesivilli näpu otsa ei kasvanud. Kaablid mu armsad....duh, yeah right! (olgem noortepärased, eks?)

Kodus on soojem, aga ikka külm. Täna olin tubli ka, köögi lõin läikima ja pesin KÕIK nõud ära. Okei, ma ei võtnud kapis mädanevat riisipotti välja ja teekannu ka ei julgenud puutuda (loe: ei jäänud sel hetkel silma). Sain lühikeste käistega väga edukalt tegutseda, termomeetri järgi kuskil 15C. Muhh..

MP3 pleierisse järjekordse hunniku firmware'de sisse kärsatamine on andnud mõningast edu. Sai menüüs jalutada, imekeele inglise keele vastu vahetada. Isegi lugu sai valida....käima ei tahtnud see minna ainult. Pilt on ka valetpidi ja noolenupud valet pidi ning voljüümi ei saa sättida. Heli ka ei tule (sain mingi ime läbi paar korda loo tööle). Eriti naljakas on raadiot valides, sest seda kivi sees pole. Ütleb veateateks HARD ERROR. Päeva tegu.

Enne koju jõudmist tegin ka pisikese heatea, võhivõõrale. Mõnsa. Nüüd tudimaale ära-

Mototrolla on jätkuvalt surnud. Esimene annetatud telefjuun jõudis kohale. Siemens CX65 Suur tähh ja virtuaalpai selle ees.

Kommentaare ei ole: